Треньорът на Янтра - Велислав Вуцов - сподели пред Мач

...
Треньорът на Янтра - Велислав Вуцов - сподели пред Мач
Коментари Харесай

Вили Вуцов разкри какво отличава Янтра и Монтана от другите отбори във Втора лига

Треньорът на Янтра - Велислав Вуцов - показа пред " Мач Телеграф " упованията си за гостуването на Монтана.

" Определено ще бъде доста сложен мач и за нас, и за тях. И двата тима имат упоритости. Те желаят да влизат в Първа лига, а ние имаме за цел да останем в групата. И двата тима се нуждаят от точки. Влизаме съсредоточени и мобилизирани. Отиваме в Монтана, с цел да спечелим нещо! Искам да играем по метода, по който играхме в предходните два мача.

Мисля, че тимът ни се намира в положително положение. Има малко отмалялост от предната среща, само че мисля, че всичко ще е наред. Беше малко по-малко времето за възобновяване през седмицата за нас, тъй като имахме среща в понеделник и в този момент играем в събота. Но в последна сметка, каквото е за едните, такова и за другите ", стартира той.

" Истината е, че играхме доста добре с дубъла на Ботев и справедливо победихме. Добре стояхме и видях доста битка от Янтра. Имахме проект, който се извърши и спечелихме. Независимо, че през първото полувреме вкарахме три гола, съгласно мен нашето по-силно беше второто. Създадохме повече положения и играхме по-добре. Ние няма от какво да се тормозим. Мобилизирани сме до краен лимит и сме спокойни. Познаваме добре тима на Монтана.

Имат положителни играчи. При тях има разтърсвания, само че не се ангажирам да ги разясня. Те имат добър терен. Не съм обезпокоен за това. На мнение съм, че на Янтра и на Монтана терените са най-хубави. Без да наскърбявам никого. Може и да пропущам някого, само че тези два терена дават отговор на критерии " А " група ", приключи Вуцов.
 Ефектът
Ефектът " Вили " - Янтра громи и се измъкна от рисковата зона

Габровци се оправиха с дубъла на Ботев (Пд)
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР