Треньорът на Янтра - Велислав Вуцов, похвали своите играчи след

...
Треньорът на Янтра - Велислав Вуцов, похвали своите играчи след
Коментари Харесай

Вили Вуцов: Чудовищно съдийство! Натиснаха ни бутончето за следващия мач

Треньорът на Янтра - Велислав Вуцов, похвали своите играчи след успеха с 2:1 в гостуването на водача Септември (София). Той акцентира, че още преди дуела е споделил, че тимът му идва в столицата да завоюва. Габровци към този момент са единствено на точка от третото място в класирането, което дава право на бараж.
 Снимка 655990
" Казах, че идваме в София да бием, но май никой не ми повярва. По-добър сме, даже и тъждество нямаше да приема. Вече не помня по кое време паднахме за последно. 11 мача нямаме загуба.Още го нямаме самочувствието, само че и то ще пристигна с доста работа. Поздравих играчите, веселя им се, тъй като се трудят и напредват.
 Снимка 655998
Чудовищно съдийство, към този момент ми е неловко да приказвам за тях. Вдигна ни 4 картона и в този момент ще имаме четирима осъдени за идващия мач. Червен картон на Асен Георгиев още в 40-ата минута - не го дава. Натиснаха ни бутончето за идващия ни мач.

Ако се преборим за освен това и в случай че не ме изгонят, заклевам се, че тези момчета ще играят през идващия сезон. Доволен съм доста, имаме сериозен прогрес за малко време, а наличието на почитатели на Янтра тук в София го потвърждава ", съобщи Вуцов.
 Янтра удари Септември като посетител в дербито на Втора лига
Янтра удари Септември като посетител в дербито на Втора лига

Ето подробности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР