Треньорът на Янтра Велислав Вуцов обяви, че е готов да

...
Треньорът на Янтра Велислав Вуцов обяви, че е готов да
Коментари Харесай

Вили Вуцов: Заболя ме главата, готов съм да хвърля кърпата

Треньорът на Янтра Велислав Вуцов разгласи, че е подготвен да хвърли кърпата и да напусне. Той се закани да направи много разкрития за тъмната страна на българския футбол. Специалистът бе гневен от съдийството на Любомир Вушовски след дуела със Струмска популярност в Радомир, изгубен с 0:1.

В заключителната част на срещата габровци имаха съществени искания за дузпа, а Вуцов получи следващия си жълт картон, като го чака ново наказване от Дисциплинарната комисия. Специалистът бе безапелационен, че по този начин повече не може да продължава и ще изиска среща с новия президент на БФС Георги Иванов-Гонзо.

" Стана противен мач. Два тима, които водиха война. На този терен футбол не може да се играе. Той не дава отговор на никакви условия даже за Трета лига, а камо ли за професионалния футбол.

Беше здрава борба с доста брак от двете страни. Ние сме по-добрият и по-опитният тим, само че излязохме по-наивните, откакто на полувремето в съблекалнята повтарях 15 пъти, че би трябвало да запазим централизация първите пет минути, тъй като във всеки наш мач до момента нещата се решаваха тогава. Ние обаче изпуснахме едно, две положения, а най-после имаше и 200 процентова дузпа за нас. Вижда се от аероплан. Заболя ме главата да вършим клипове, чудеса, да демонстрираме какъв брой доста сме ощетявани. Казах, че ще изчакам да мине Конгресът. Сега ще се появя някъде, където би трябвало, и ще кажа много имена ", показа Вуцов пред " Тема Спорт ".

" На мен ми пристигна ей до тук (б.р. - сочи си главата) и ще си кажа всичко. Ако стартира нещо да се прави, би трябвало да има смяна. 20 души ми се обадиха да ми кажат, че този арбитър е безконечен безхаберник и негодник. Трябва да се вардя от него, тъй като просто не може, не става...

Връзкар, татко му бил кмет някъде. Второто полувреме можеше да вземе една фланелка и да стане централен бранител за домакините. Пореден жълт картон за мен, само че какво би трябвало да направя, да си мълча. Пак ще ме санкционират, само че мен си ме нарочиха... Докато я няма цялостната смяна, аз съм бодил в очите им. Чух, че до края на сезона промени няма да има, несъмнено ще ми отмъстят 100 пъти.

На път съм да хвърля кърпата, да се хвана с друга обстановка, която може да донесе някакви промени. Ако в този момент към този момент ножът не е опрял на кокала и не схващат всички футболни деятели - президенти, треньори, футболисти, че би трябвало да се поеме по някакъв нов път, да има коренни промени. Стига с това непрекъснато звънене по телефоните, с цел да се вършат тъпотии. Този хубавец, който прави назначенията, за всеки наш домашен мач ни поставя интернационален арбитър, а на открито - дилетанти.

Хора, които като ги грабнеш малко по коридорите и не знаят къде се намират. Това не е инцидентно. Погледнете и вижте назначенията за домакинските ни мачове - съдии единствено от Пловдив, Сливен и Бургас. Другаде няма ли съдии? Да се успокоят - няма да влизаме в елита. Ние нямаме потенциал, а и няма кой да ни отбрани след такива гаври. И след това ни викат, прави сте. Ами кел изгода е, като сме прави, успехите ги няма - подигравка. Срещу Добруджа ни анулираха 200 процентов гол, в този момент дузпа не ни дадоха и се натрупат. В България, с цел да си добре, би трябвало да си мълчиш. Е, аз не съм от тези мълчаливците. Затова целят мен и тимът ми ", гневен бе експертът.
 Кметицата на Габрово с заричане към Вили Вуцов и Янтра
Кметицата на Габрово с заричане към Вили Вуцов и Янтра

Ще дава пари, в случай че тимът влезе в елита
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР