Треньорът на Янтра Габрово Велислав Вуцов бе безкрайно разочарован от

...
Треньорът на Янтра Габрово Велислав Вуцов бе безкрайно разочарован от
Коментари Харесай

Вуцов: На полувремето съдиите бяха сплашени да свирят 100:0 за Монтана

Треньорът на Янтра Габрово Велислав Вуцов бе безпределно отчаян от загубата от Монтана с 0:2 в мач от деветия кръг на Втора лига. Специалистът бе гневен на съдията, като насочи остри рецензии и загатна, че реферът е бил сплашван на полувремето. Вуцов остана удовлетворен от играта и се закани, че Янтра ще влезе в efbet Лига, а Монтана ще е 5-и или 6-и в класирането.

" Не мисля, че играхме неприятно. Създадохме положения, само че допуснахме два нелепи гола. Много обикновено първо попадение, а бяхме в напредък. Дузпата не съм я гледал, само че за мен нападателят настъпи топката. Първото полувреме имаше един арбитър, второто беше различен ", стартира той.

" Имам три деца и се кълна в тях. Президентът на Монтана пресрещна съдията на полувремето - псуваха го, заплашваха го и блъскаха с ръце. Искам да видя дали ще бъде разказано и дали ще има взети ограничения. Питайте съдията дали съм го обидил. Тук съдиите бяха уплашени на полувремето, блъскани и да свирят 100:0 през втората част да си гледат работата. Само в България може да се случи това ", продължи Вуцов.

" През второто полувреме футболът свърши. Те го награбиха, имаше най-малко 10 фала, които не свириха за нас. Когато не ни дадат такива нарушавания, няма какво да разясня. Безобразно съдийство, това е преднамерено, а съдията се уплаши на полувремето ", добави треньорът.

" Ние сме с доста пай състав. Иван Василев е отвън групата, Петър Вуцов е контузен. Искам да предпазя юношите да ги въвеждам в такива мачове, те са скъпи за нас. Най-големият ни проблем е късата скамейка. Предстоят по-важни мачове. Не мога да кажа, че съм неудовлетворен. Някои не бяха на равнище, само че за сметка на това, други се демонстрираха. Ние не бяхме надиграни, равносилен мач, можехме и да спечелим. Имахме обстановки, пък и Тони Иванов беше задължен да вкара за 2:1. Имаме уязвимост пред гола, изпускаме, не бяхме дейни и на статични ", разяснява специалитът.

" Имаме съществени мачове в сбит цикъл, само че би трябвало да се подобрим и да бъдем оптимално съществени, тъй че да печелим точки. Казвам го в този момент - Монтана ще е 5-и, 6-и, а ние ще влезем в efbet Лига. Загубихме борбата, само че не и войната. Може да се желае още, само че играта ми хареса ", приключи Велислав Вуцов.
 Ники Митов завоюва треньорския двубой с Вили Вуцов
Ники Митов завоюва треньорския двубой с Вили Вуцов

Монтана надделя Янтра с 2:0
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР