Треньорът на вратарите в Левски - Димитър Иванков даде обширно

...
Треньорът на вратарите в Левски - Димитър Иванков даде обширно
Коментари Харесай

Димитър Иванков е убеден, че Ники Михайлов отново може да бъде в оптимална форма

Треньорът на вратарите в Левски - Димитър Иванков даде обстойно изявление пред клубната телевизия на " сините ", в което показа своите усещания от провеждащата се зимна подготовка в Кипър.

Легендата на вековниците е сигурен, че Николай Михайлов може още веднъж да бъде един от най-хубавите вратари на България. Според него най-важното е новата покупка на столичани просто да навлезе в добра игрова форма.
 Защо пък не?
Защо пък не?

Левски има потребност от състезателен шеф, а Гонзо – от предизвикателство...

" Дотук усещанията ми са, че тимът работи добре. Вратарите, с които аз се занимавам, работят добре. Всички са здрави, като се изключи Пепи, който има натягане на левия крайник. Натоварванията са малко по-сериозни. Навлизаме в стадий на подготовката, в който натоварванията са интензивни. До края на тази седмица би трябвало да поизчистваме и да работим за експедитивност и инстикт, от които ще имаме потребност в мачовете. Всичко е наред с Николай Михайлов. Трябва да навлезе кондиционно. Реших да взе участие в контролите, с цел да натрупа игрова процедура, тъй като за последно игра през месец май. Игровата процедура при вратарите е от огромно значение. Доволен съм, че работят добре ", стартира Иванков.
 Нестандартна подготовка на плажа за вратарите на Левски
Нестандартна подготовка на плажа за вратарите на Левски

Вижте къде се организира заниманието

" На първо време вратарят е като полеви състезател. Това, което беше преди години, е в историята. Вратарят взе участие в построяването на всяка една офанзива. Наблягаме точно на това. Надявам се да забележим една добра светлина от вратарите. Ники Михайлов е съществено име във футбола и е направил съществено име. С повече работа и хъс може да направи добър сезон, а за какво не и да не се върне в националния тим. Има основна разлика сред футболист и треньор. Опитвам се да контактувам с вратарите и да изяснявам това, което ще изисквам от тях по време на подготовка и в дадения мач. От всеки един през годините съм научил много. Някои от нещата ги показваш и на хората след теб. Футболът много се промени през годините. Всеки един мач и всяка една подготовка би трябвало да доказваш себе си. Това е моето условие към вратарите на Левски. Те са работливи ", добави легендата на " сините ".

" Михайлов има много опит като вратар и има безспорни качества, оценени на Запад. Ники Кръстев и Пепи Иванов са момчета от школата. Имат огромно предпочитание и знаят какво е Левски за тях. Могат да бъдат в националния тим. Научих, че както тренираш, по този начин и ще играеш в мачовете. Това е условие към нашите вратари в Левски. Ще помня шампионските трофеи с обичания Левски, Купите, които сме вдигали. Още е рано да имам усещания от работата на господин Дерменджиев. Надявам се работата да е ползотворна и да помогне на Левски. Очаквам Левски да се бори за всяка победа. На тима приляга да е напред и да е първи. Десет точки са много, само че и са вероятни. Нека почитателите да поддържат тима и да бъдем като едно цяло ", приключи треньорът.
 Ерзурум би отбой за голмайстора на Левски Станислав Костов
Ерзурум би отбой за Станислав Костов

" Белите орли " си осигуриха нигерийски нападател
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР