Треньорът на волейболния ЦСКА Сашо Попов увери, че неговият тим

...
Треньорът на волейболния ЦСКА Сашо Попов увери, че неговият тим
Коментари Харесай

Сашо Попов след втория мач с Левски: Ние не се предаваме

Треньорът на волейболния ЦСКА Сашо Попов увери, че неговият отбор няма да се съобщи, макар че губи с 0:2 във финалната серия от мачове за купата от Левски.

„ Фатална беше играта ни в първия гейм, в който трябваше да преобладаваме, а ние не успяхме, а атмосферата го предразполагаше. След това се върнахме в мача, вторият гейм беше инфарктен, само че главното нещо е, че противникът ни превъзхождаше в посрещане. Съжалявам за атмосферата, тук е моментът да кажем на всички “, показа Сашо Попов.

Във втория мач от финалната серия Левски победи с 3:1 гейма като посетител на ЦСКА и поведе с 2:0 победи. " Сините " могат да затворят серията още в петък, в случай че завоюват в личната си зала " Левски София ".

„ И почитателите през днешния ден не потърсиха провокации, няма футболни почитатели, няма волейболни почитатели, това са почитатели, които обичат ЦСКА “, сподели още треньорът на ЦСКА, който посочи, че неговият отбор не се предава.

При потребност от четвърти и пети мач те ще са на 1 и 3 май надлежно хазаин ЦСКА и Левски. Всички дуели започват в 19:00 часа.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР