Треньорът на волейболния Марица Иван Петков сподели впечатленията си и

...
Треньорът на волейболния Марица Иван Петков сподели впечатленията си и
Коментари Харесай

Иван Петков: Показахме необясним респект към съперника

Треньорът на волейболния Марица Иван Петков показа усещанията си и изясни загубата на своите девойки от френския Безие с 0:3 по следния метод.

" Веднага след мача е мъчно да направя съответен разбор. На нашия онбор му липсва сработване. Видя се във всяко едно звено и във всеки един миг от играта. Късното идване на Вайс си дава отражение. "

" С прекомерно огромен почит изиграхме мача против тима на домакините. Не желая да влизам в елементи в разбора. Не можахме да си осъществим дилемите изключително във фаза блок в отбрана. Французойките играха доста добре против нас, само че от наша страна не заслужаваше да има подобен почит. "

" Със сигурност се отрази и отсъствието на Нася Димитрова. Имаме и други проблеми, те са в нашата градина, не е правилно, тъй като ще прозвучи като опрощение. Изиграхме доста слаб мач, само че занапред ще развиваме капацитета. В един миг ще реализираме равнището на обиграност. Имаме доста запаси и капацитет.

Един месец имаме до мача с Вакъфбанк, ще го използваме да обиграем тима си. Този мач би трябвало да го забравим по-бързо. Трябва обаче да създадем положителни разбори, с цел да разберем къде бъркаме. Вярвам в девойките. Това бе единствено едно начало от пътя, който би трябвало да извървим ", показа Иван Петков.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР