Треньорът на волейболния Левски Николай Желязков говори специално пред Sportal.bg

...
Треньорът на волейболния Левски Николай Желязков говори специално пред Sportal.bg
Коментари Харесай

Николай Желязков пред Sportal.bg: Важно е да направим това, което трябва да направим по най-добрия начин, за да може да спечелим

Треньорът на волейболния Левски Николай Желязков приказва особено пред Sportal.bg и Sportal TV преди " безконечното " дерби против ЦСКА на следващия ден. Дербито от 18-ия кръг на Efbet Супер Волей е на следващия ден (6 март) от 18,00 часа в зала " Левски София ". Ето какво показа Желязков пред нашата камера:
 Александър Попов пред Sportal.bg: Мачът е значим за почитателите и от там идва напрежението, другояче е мач като мач Александър Попов пред Sportal.bg: Мачът е значим за почитателите и от там идва напрежението, другояче е мач като мач
" Какво да ви кажа, тренирахме, имахме някои дребни здравословни проблеми, само че в последна сметка това са естествени неща в един тим. Успяхме да упражняваме сносно и считам, че тимът е сносно квалифициран за утрешната среща. Въобще не ме тормози това, че противникът ни е отпред в класирането. Класиранията и статистиките са общо взето спомагателни неща, значимото е ние да изиграем срещата вътре добре. В последна сметка е значимо да създадем това, което би трябвало да създадем по най-хубавия метод, с цел да може да спечелим утрешния мач. "
 Димитър Каров: Димитър Каров: " Вечното " дерби е огромна отговорност, би трябвало да даваш най-хубавото
" Със сигурност това, че има много оспорвани мачове в шампионата оказва помощ за развиването на младите състезатели най-много, което е нещо хубаво. Има 6 тима, които се борят и точките са доста близо и това е хубаво. Друг е въпросът за самото равнище. На моменти тимовете демонстрират в действителност положително равнище на игра, което е положително. "
 Легендата Георги Чолов: Във Легендата Георги Чолов: Във " безконечното " дерби излиза наяве кой може и кой не може
Снимки: Startphoto
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР