Треньорът на Виляреал Унай Емери призна, че възпитаниците му трябва

...
Треньорът на Виляреал Унай Емери призна, че възпитаниците му трябва
Коментари Харесай

Унай Емери: Трябва да изиграем съвършения мач

Треньорът на Виляреал Унай Емери призна, че възпитаниците му би трябвало да създадат съвършения мач в реванша с Ливърпул от полуфиналите на Шампионската лига във вторник, в случай че желаят да отстранят противника си.

" Червените " завоюваха първия дуел на " Анфийлд " с 2:0, само че испанският им не се е предал, твърди Емери.

" Те бяха по-добри в първия мач, само че на следващия ден ние няма да играем просто за достойнството си, а с цел да спечелим. През този сезон Ливърпул не е губил мач с повече от два гола разлика, тъй че ще би трябвало да създадем съвършения мач, ще би трябвало да сме на изключителна висота във всеки един аспект. Ще би трябвало да намерим повече недостатъци в тяхната игра ", разяснява Емери на днешната си конференция.

Той се надява, че поддръжката от почитателите на " Естадио де ла Керамика " ще бъде от изгода на играчите му.

" Няколко неща ще бъдат разнообразни спрямо първия мач. Да се върнеш от 0:2 е мъчно, само че плюсът за нас е, че головете на непознат терен нямат спомагателна тежест. За тях домакинското преимущество бе доста значимо преди седмица, в този момент по този начин желаеме да бъде за нас ", добави испанският експерт.

️ quiere la remontada ante el Liverpool:

️ " Tenemos que ganar, jugamos ante nuestra gente "

️ " Lograr la remontada sería la excelencia "

#⃣
— Directo Gol (@DirectoGol)

Централният бранител на " жълтата подводница " Пау Торес добави, че той и съотборниците му се намират в по-добра форма спрямо миналата седмица.

" Знаем какъв е залогът. Подготвихме се добре, в този момент сме по-силни, в сравнение с бяхме предходната седмица. Имаме проект, знаем какво би трябвало да създадем, имаме и почитателите на наша страна. През този сезон показахме доста мощни игри вкъщи във значими мачове, тъй че знаем какво би трябвало да създадем ", сподели централният бранител на " жълтата подводница " Пау Торес.

Реваншът сред Виляреал и Ливърпул ще се играе във вторник (3-и май) от 22:00 часа българско време.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР