Треньорът на Виляреал - Унай Емери е доволен от представянето

...
Треньорът на Виляреал - Унай Емери е доволен от представянето
Коментари Харесай

Унай Емери: Достигането до тази фаза на Шампионската лига е нещо изключително

Треньорът на Виляреал - Унай Емери е удовлетворен от представянето на отбора си в Шампионската лига. " Жълтата подводница " доближи до 1/4-финалите в най-престижния клубен шампионат в света и победи Байерн (Мюнхен) с 1:0 в първата среща сред двата тима предходната седмица.

" Достигането до тази фаза е нещо извънредно. Очакваме този дуел напълно обикновено. Знаем, че ще бъде извънредно мъчно и би трябвало да дадем максимума. Уверени сме, че присъединяване ни на четвъртфиналите е нещо напълно обикновено.

Трябва да бъдем съвършени. Двубоят ще бъде напълно друг, това е напълно обикновено. Ще бъде даже още по-трудно. Няма да има прилики с мача с Ювентус в Торино. Длъжни сме да продължим да се развиваме. Ако играем по този начин, както го направихме в първата среща, няма да бъде задоволително.

Трябва да пазим от близко съперника и да бъдем умни в обстановките в нашето наказателно поле. Задължени сме и да се възползваме от ситуациите ни. Уважението ни към Байерн е огромно. Ще бъде извънредно мъчно, само че ние знаем по какъв начин ще отговорим. Те би трябвало да вкарват доста голове в домакинските си дуели и това е обикновено.

Те също имат почит от нас, макар че са любимци и бележат постоянно. Оптимисти са и се усещат мощни пред лична аудитория. Знам това. Ние ще разчитаме на поддръжката на 1500 наши ентусиасти. Те са горди от града и тима ни. Това е нещо извънредно красиво. За нас е чест и горделивост, че играем сходни мачове и можем да ги спечелим ", сподели Емери.
 Виляреал и Атлетик Билбао направиха 1:1 в Ла Лига
Виляреал и Атлетик Билбао не съумяха да се победят

Само 1 точка продължава да дели двата тима
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР