Треньорът на Верея Илиан Илиев взе отношение по горещата тема

...
Треньорът на Верея Илиан Илиев взе отношение по горещата тема
Коментари Харесай

Илиан Илиев припомни: Левски постъпи с мен така, както го прави сега с Митов

Треньорът на Верея Илиан Илиев взе отношение по горещата тематика с треньорския пост в Левски. Специалистът води за малко " сините " през сезон 2012/13, само че бе освободен. Той си напомни, че и тогава на " Герена " са водили диалози с други треньори зад тила на сегашния ментор и окачестви това като " извънредно неприятно ".

Както е известно, напълно скоро Левски ще има нов треньор. Днес 26-кратните първенци преговаряха с Авраам Грант, а в идващите дни ще сторят това и с Делио Роси. 

" Аз бях в сходна обстановка при Левски. И при мен се спрягаха всякакви хора (за треньорския пост – б.р.). Не е хубаво това, само че би трябвало да се привиква. Знаех, че са водили диалози с някои хора още през зимата. Не е прелестно. Не поисквам на никого това. Най-нормалното нещо е да излезе някой и да каже, тъй като треньорът го претърпява това нещо. Важно е и по какъв начин хората в съблекалнята го гледат. Не е хубаво за нито един клуб ". показа Илиев.

Относно успеха на сегашния му отбор с 1:0 над Етър, той показа: " Доволен съм от успеха. Гледахме мача си против Черно море и видяхме неуместните ни неточности в отбрана. Мисля, че си взехме всички поучения. Днес имахме някои положителни обстановки за гол, само че пропуснахме. Радвам се, че в края въпреки всичко вкарахме. Естествено има какво да се желаел. Имахме десетки бързи офанзиви, които не завършихме както би трябвало. Акцентът въпреки всичко бе в отбранителен проект, където не допуснахме неточности. Малко би трябвало да променяме мисленето на футболистите, които би трябвало да поглеждат по-често към противниковата врата, само че все пак съм удовлетворен от през днешния ден. ”

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Първа лига - прехвърляния и подготовка
Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР