Треньорът на Верея Илиан Илиев разкри след победата с 2:0

...
Треньорът на Верея Илиан Илиев разкри след победата с 2:0
Коментари Харесай

Илиан Илиев: От Левски крещяха на съдията в тунела

Треньорът на Верея Илиан Илиев разкри след успеха с 2:0 над Левски, че представители на " сините " са крещели по съдиите на почивката.
 
" За вдъхване на убеденост никой не приказва. Футболистите ни са дисциплинирани и експерти. Излизаме да бележим и побеждаваме във всеки мач. Изпълниха си дилемите всички. Вярно, че допускахме и неточности, само че футболът е игра и на неточности. След почивката не сме давали инструкции да се браним, само че и Левски нямаха положения. Не би трябвало да сме максималисти, нямаме и доста дълга аварийна пейка. Като цяло заслужена победа за нашия тим ", сподели Илиев пред Диема Спорт 2 след триумфа над някогашния си клуб.

" През първото полувреме Левски имаха единствено едно състояние, само че както и да е. В четири мача към този момент не позволяваме гол, което е добре. Трябва да се подсилим с хора в средата на терена. Съдиите? Претенциите на Левски няма да разясня. Второто полувреме се върнахме години обратно, когато крещим по съдиите. Това стана в тунела. И реферът се повлия след почивката. И нас са ни ощетявали, само че не сме плакали по-късно. Срамно е Левски да плаче от съдията. Ние нямаме един проведен почитател, само че ги бихме 2:0. Щом имат искания от съдиите, да си подават тъжба, не трябваше изобщо да ме питате за това ", продължи Илиев.

" Имаме организационно да решаваме неща, тъй като не е добре по този начин да работим в дълготраен проект. Няма да сме дружно по този начин дълго ", сподели още треньорът на Верея.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Първа лига - прехвърляния и подготовка

Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР