Треньорът на вече сериозно се замисля дали да не се

...
Треньорът на вече сериозно се замисля дали да не се
Коментари Харесай

Куман се отказва от привличането на нов централен защитник

Треньорът на към този момент съществено се замисля дали да не се откаже от концепцията за привличане на нов централен бранител през зимата, написа " Sport ". Причината за това е положителното вкючване в първия състав на младия гений от школата Оскар Мингеса.

Каталунците изпитват компликации в защита, а също така са преследвани и от травми. В един миг тимът даже остана без нито един здрав централен защитник. Затова за Куман приоритет в зимната селекция бе привличането на състезател за тази зона, като първият му избор бе от. Сега обаче нидерландецът стартира да размисля, като може да остави привличането на Гарсия за лятото, когато договорът му с " Гражданите " изтича и той става свободен сътрудник.

Кадровите проблеми в защитата на Барса разрешиха на младока Оскар Мингеса да се включи в първия състав и той сподели много положителни игри досега. В трите мача, в които той бе на терена, тимът не позволи нито един гол. Именно заради тази причина Куман е податлив да не притегля нов централен защитник, а от ден на ден да залага на 21-годишния гений.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР