Треньорът на Унион Берлин Ненад Биелица бе наказан да не

...
Треньорът на Унион Берлин Ненад Биелица бе наказан да не
Коментари Харесай

Ненад Биелица отнесе три мача наказание и 25 000 евро глоба след удара в лицето на Лерой Сане

Треньорът на Унион Берлин Ненад Биелица бе осъден да не води тима в три поредни мача от Бундеслигата, откакто удари в лицето футболиста на Байерн Мюнхен Лерой Сане в края на срещата сред двата отбора по-рано през тази седмица

В самия края на отсрочения мач от шампионата на " Алианц Арена " Сане се опита да извърши бързо странично мятане, само че вместо това германецът влезе в спор край тъчлинията с Биелица, който приключи с удар с ръка на наставника на Унион.

Дисциплинарната комисия спря правата на хърватина за три мача и му наложи санкция в размер на 25 000 евро за неспортсменско държание, като наказването бе признато от клуба му Унион.

След срещата Ненад Биелица упрекна Сане, че го е предизвикал, само че призна: " Това, което направих, е неприемливо. Разбирам изцяло за какво ми бе показан червен картон ".

Така, Унион Берлин ще бъде без своя треньор за идните дуели против Дармщад, Волфсбург и Република България Лайпциг, които идват в миг, в който столичани заемат 15-а позиция в Бундеслигата с актив от 14 точки и имат преднина от единствено три пред зоната на изпадащите.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР