Треньорът на уелския шампион ТНС – Скот Ръскоу призова своите

...
Треньорът на уелския шампион ТНС – Скот Ръскоу призова своите
Коментари Харесай

Треньорът на ТНС: Предстои ни трудна задача, но ще се опълчим

Треньорът на уелския първенец ТНС – Скот Ръскоу прикани своите играчи да дадат всичко от себе си и да не се усещат като обречени в дуелите против родния отличник Лудогорец в третия квалификационен кръг на Лига Европа. 41-годишният експерт регистрира много по-високата класа на „ орлите”, която ще наложи и промени в тактическата сграда на неговия отбор.

Стойчо Стоев: Искам да вкараме 4 гола до почивката против ТНС

„ Лудогорец има огромна история в европейския футбол, тъй че това ще е добър тест за играчите”, разяснява Ръскоу. „ Това е мач, на който те ще могат да се насладят, само че също по този начин би трябвало да стъпят крепко и да се опълчат. Нека забележим дали по този начин ще можем да реализираме положителен резултат преди реванша у дома”, разяснява Ръскоу преди утрешната среща.

„ Трябва да бъдем положително, само че е нужно да останем и реалисти. Не можем просто да отидем там и да си мислим, че е окей да играем нашата нормална игра и да чакаме да победим по този начин. Ще има избрани неща,които ще вършим по друг метод поради метода и постройката ни за мача.”

„ Лудогорец са доста добър футболен отбор и би трябвало да се сборим непосредствено с тях. Определено се обрисува предизвикателство пред нас”, добави Ръскоу.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР