Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов сподели спед победата на неговия

...
Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов сподели спед победата на неговия
Коментари Харесай

Стойчо Младенов: Важното е, че вкарваме много голове

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов показа спед успеха на неговия отбор над Шахтьор (Караганда) с 5:1, че " алените " са изпълнили на 100% всичко, което е било запланувано още преди старта на лагера.

" Най-важното е, че завършихме сполучливо лагера. Изпълнихме на 100 % всичко, което бяхме запланували. Единствено контролата с Хартберг, която не се състоя повлия малко на проектите ни, само че съм удовлетворен от всичко, което изпълнихме.

Играчите, които играха против Шахтьор ще почиват във втората контрола през днешния ден. Важното е, че се опазихме от травми. Не разделям футболистите на титуляри и запаси. Аз върша доста ротации. Играта ни е подчинена върху контрола на топката и офанзивата.

Отборът би трябвало да има баланс, само че значимото е, че вкарваме доста голове. Казахстанците са добър тим. Имат някогашни национални състезатели. Затова и аз желаех да играем с тях.

Не мога да разясня нищо обвързвано с Брадли Мазику. Предстои ни още един резговор с него, да забележим дали можем да го накараме да преподпише. С изключение на него всичко към новите контракти върви сполучливо. Всичко е под надзор, няма нотки на терзание ", сподели Младенов.
 ЦСКА разгроми казахстанци, Йомов свети с неповторим гол
ЦСКА разгроми казахстанци, Йомов свети с неповторим гол

" Червените " удариха Шахтьор с 5:1
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР