Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов говори след победата с 4:0

...
Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов говори след победата с 4:0
Коментари Харесай

Младенов: Чудят се как да ни ухапят! Гледат антирекорди...

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов приказва след успеха с 4:0 над Ботев Враца. Той съобщи, че е удовлетворен от представянето на своя тим, като добави, че през последните седмици се гледа единствено отрицателното в тима.

„ Винаги има какво да подобряваме, само че след тази победа няма какво да кажем, с изключение на „ Браво”. Играхме пряк футбол. Победата си е победа. Радваме се. Притивниците ни пречат. Когато първото полувреме е равностойно, през второто полувреме някои ги напущат силите, а ние подвигаме оборотите.

"През последните седмици се обръща внимание на отрицателното. Чудят се по какъв начин да ни ухапят. Гледат се антирекорди, все едно през последните 5 години сме първенци. Амбициите ни са едни и същи. Направихме провал, само че това не значи, че би трябвало да сме унищожени. Имаме конкуренция начело. Искам ми се по-голяма да бъде, само че се ограничихме поради това, което би трябвало да се заплаща. Иска ми се да имаме повече изобретателни хора в средата на терена. Днес заради липсва на подобен предприехме по-различна тактичност. Знам, че Ботев Враца не е критерият, с цел да се тестваме”, сподели Младенов.

„ Излязохме с тази скица на игра поради неналичието на Кери. Не успяхме да отработим единствено 4-4-2 поради неналичието на Кайседо. Всичко друго успяхме да засегнем. Ако ние имаме равностойни хора в нахлуване, дано не приказваме едно и също. Това, което ни липсва, ще го набавим през лятото. В нахлуване имаме нужното равнище, което се изисква. Иска ми се да имаме повече креативност, заради липсва на хора, подхващам този пряк стил”.

„ Излязохме от това положение. В първия мач закъсняхме с реакцията си. Успяхме да вземем мача със Славия, тъй като там се организира борба. Бяхме ощетени. Нарушението на Матай, когато беше завъртян, не се появи. Защо шест камери има тук, би трябвало да са 12”.

„ Очаквам победа против Локомотив. По-добро държание. Имаме хората, които да го създадат това нещо. Във всички равнища – купа, шампионат се раздаваме. Няма подценяване. Всичко ще бъде на това равнище, на което желая да бъде”, сподели Младенов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР