Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов, говори след победата с 3:1

...
Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов, говори след победата с 3:1
Коментари Харесай

Стойчо Младенов: Ако дадат 10 милиона, ще се разделим с Кайседо

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов, приказва след успеха с 3:1 над Динамо Москва в инспекция на турска земя.

" Положителното беше, че имаше доста добра организация - в отбрана и в офанзива. Контролирахме съвсем от самото начало. За страдание, означиха ни гол от едно недоразумение, само че би трябвало да се учим от грешките ", съобщи Младенов.

" Трябва да има баланс сред двете етапи и да бъдем извънредно сполучливи в това. Тогава тимът ще е мощен. За Вас Турицов може да е чудноват реализатор на дузпите, само че в тренировките той потвърди най-хубава психическа резистентност и като успеваемост е извънредно добър. На този стадий той е изпълнителят на дузпите. "

" Всичко запланувано го изпълняваме на 100%. Единственият проблем бе предходната контрола, опитахме се да компенсираме с две образователни игри, само че това не е задоволително. В идващите две контроли ще създадем два състава по 90 минути и като се приберем в София, също ще изиграят по 90 минути. Напълно задоволително игрово време, с цел да ги подготвим на нужното равнище. "

" Много е рано да приказваме за него. Тепърва би трябвало да се възползва от дребното време за акомодация. Ние не им дадохме време за акомодация, същото работа ще бъде в този момент и при другите. Ние ще им помогнем в това отношение и ще имаме нужното самообладание, тъй като имаме и други крила, които може да зиползваме. Когато забележим, че изцяло са приспособени, тогава може да разчитаме на тях ", съобщи експертът по отношение на новите попълнения.

" Стремим се да създадем конкуренция на всеки пост. Който е по-добър, той ще играе. Ще продължим да вършим ротации. Към този миг няма кой да идва на проби, то няма и време да ги пробваме към този момент. Винаги има време за нови футболисти, само че позициите си остават вътрешна информация. До този миг не знам нищо за Кайседо. Може би в случай че дадат 10 милиона, ще се разделим с Кайседо. Имаме си цел, която следваме и Кайседо е част от тази цел. Дай Боже да успеем да преборим Лудогорец тази година. Ако не тази година - следващата година непременно би трябвало да го създадем ", приключи Младенов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР