Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов говори пред медиите след равенството

...
Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов говори пред медиите след равенството
Коментари Харесай

Младенов: Губим фенска маса! Има неща, които не искам да казвам

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов приказва пред медиите след равенството 0:0 против Царско село. Той е на мнение, че „ червените” губят фенска маса и се задоволяват с една купичка. Той не пожела да разкрие за какво напоследък не говореше пред мачовете на своя тим.

„ Приемайте го, както вие намерите за належащо. Сега чакам вашите въпроси. Имахме противопоставяне. Липсваше творчеството. Всички го видяхте. От първия си ден приказвам. Ще го подобрим лятото. Имаме един Кери, а когато не е в положително положение – стредаме. Варела? Той откогато е тук, все го няма”, сподели Младенов.

„ Нали видяхте какъв брой игрово време играхме. Колко време се обясняваше. Всички лежаха, бавеха времето. Изнервяха ни, съдията им помагаше. Това, което ни би трябвало, с цел да сме първенци, ни липсва”.

„ Мълчанието ми пред медиите, нямаше общо във вас. Имаше неща, които не желаех да споделям с вас. Ние сме ЦСКА. Трябват ни персони, които да се сборят. През зимата нямахме пари, отидоха на друго място. Предишните харчеха. Летният трансферен прозорец не ме тормози. Чакам го с неспокойствие. ЦСКА не може да продължава да страда. Ще намерим метод да се организираме, да играем на върха на опциите си във всеки мач”, продължи той.

„ Много ме тормози, че почитателите ги няма. Губим фенска маса. Заради мачове като този, поради това, че толкоз години нямаме извоювана купа и се радваме за една купичка. Като удавници за сламка би трябвало да се хванем за Купата. Губим фенска маса. Трябват ни хора, гладни за триумфи, бойци. Не желая да споделям неща с вас. Знам какво ми споделят феновете”.

„ Всеки един мач е едно и също. Да сте живи и здрав, да се опасите от ковида и да няма война”, приключи той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР