Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов е уверен, че няма да

...
Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов е уверен, че няма да
Коментари Харесай

Стойчо Младенов: Санкцията от ФИФА не ме притеснява

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов е убеден, че няма да има възбрана за картотекиране на нови футболисти върху клуба, въпреки и тя към този момент да е реалност от тази заран. Специалистът приказва при завръщането на тима от Турция.

" Нямам никакво терзание за нищо. Това, което го бяхме запланували го изпълнихме на 100%. Не ме тормози за глобата от ФИФА, тъй като знам с какви хора работя и за какви по-точно хора работя, знам, че и с това ще се оправят.

Стараем се, желая тъкмо такова самочувствие от всички футболисти. Искам всички футболисти да имат самочувствието на съществени играчи. Видя се, че нямаме два равностойни състава.

Не мога да чакам някой да си тръгне. По-вероятно е някой да пристигна, само че отново споделям, че процесът е отворен. Работа на управлението е да беседва с Мазику. Аз се занимавам единствено със спортно-техническата част. Всичко, каквото е належащо управлението ще го направи, с цел да може да картотекираме новите попълнения.

Надявам се, че се подобряваме. Видно е в контролите от това, което демонстрираме. Надявам се това неизменност, което липсваше през първия дял от шампионата, да го покажем в този момент. Не можахме да се забележим с националния селекционер Ясен Петров ", сподели Младенов.
 ЦСКА към този момент е с публична възбрана за картотекиране на нови играчи
ЦСКА към този момент е с публична възбрана за картотекиране на нови играчи

" Наложена възбрана за прехвърляния ", гласи известието в " TMS " системата на ФИФА
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР