Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов даде традиционната пресконференция преди реванша

...
Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов даде традиционната пресконференция преди реванша
Коментари Харесай

Стойчо Младенов: Бързо превключих на шеста скорост, ЦСКА трябва да е краен победител утре

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов даде обичайна конференция преди реванша от втория кръг на Лига на конференциите против Лиепая. Първата среща в София приключи 0:0.

" Имахме опция да обядваме, отпочихнахме, в този момент ще създадем една подготовка ориентирана за утрешния мач. Ще имаме опция вечерта да ги срещнем с съперника. Работим по програмата ", стартира Младенов.

" Казах ви за Антов. Стои под въпрос. Има 24 часа до мача. Надявам се да превъзмогне нерешителност и да се включи в мача. За мен това е капитанът на тима, водачът на ЦСКА. Неговото наличие е доста значимо. Имах опция тези дни да се срещна с Лиепая. Изключително уравновесен тим. Добре организира флангови офанзиви. Играе футбол, дава опция и на съперника да играе. Няма експанзия като на съветските тимове ".

" Аз внезапни промени няма да върша. Ще се съобразя с играта до момента, само че с леки промени и мои условия както в офанзива, по този начин и в отбрана. Не единствено в деня на мача или преди мача, държанието на треньори и играчи би трябвало да бъде на равнище. Всеки един подробност би трябвало да се разиска и отработи. Надявам се тимът да се освободи душевен. Ние имаме основа над, която да надграждаме. Това е моята цел и задачата на управлението ".
 Снимка 540888
Източник:

" Познаваме се добре. Имаме информация за тях. Всеки треньор се стреми да има коз на скамейката. Концентрирани сме, следим това. Надявам се да реагираме добре. Новото предписание трансформира настройката за мач. Това изискване отваря още повече футбола. Всеки разсъжадава по този метод ".

" Не определяйте време. Всеки треньор има потребност от време. В ЦСКА няма време за никого. Бързо съм превключил на шеста. Коментирам нещата. Трябва ни време да се опознаем като хора и качества. Надявам се след този мач да имаме повече време да потренираме. Всичко сме обмислили. Съществува вид с дузпи. Важно е ние да сме спечелили ".

" Говорили сме с Динчев. Надявам се след връщането да се заемем. Изготвили сме стратегия. Всичко е доста значимо. Събрали сме информация какво се е предписание в подготовката. Всеки си има жанр на работа и условия. Моите са едни, на Любо други. Състезателите би трябвало да се приспособят към това. Ще върша леки промени. Във времето ще трансформирам тима както аз желая. Кирил Динчев е доста значим. И като информация, и като служащ. Той е доста добър кондиционен треньор. ЦСКА изглеждаше доста добре физически през последните 3 години ", приключи Младенов.
 Ще се повтори ли дебютът на Младенов като треньор на ЦСКА?
Ще се повтори ли дебютът на Младенов като треньор на ЦСКА?

Стойчо води тима за първи път точно при посещение в Европа
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР