Треньорът на ЦСКА-София Стамен Белчев бе категоричен, че отборът му

...
Треньорът на ЦСКА-София Стамен Белчев бе категоричен, че отборът му
Коментари Харесай

Стамен Белчев: Играхме неубедително и без самочувствие, всяка точка е важна, когато искаш да си шампион

Треньорът на ЦСКА-София Стамен Белчев бе безапелационен, че тимът му е играл надалеч под опциите си при изненадващото нулево тъждество против Черно море в среща от 22-я кръг на Първа лига на ст. " Българска Армия ".

" Загубихме две точки. Много прибързвахме, играхме неспокойно. Нямахме самочувствие, когато владеехме топката. Така щяхме да имаме опция да търсим слабите места в отбраната на противника. Очаквахме Черно море да играе затворено и това се случи. Но ние играхме постепенно, стояхме надалеч от съперника. Трябва да поправяме тези неща. ", съобщи Белчев.

Той бе безапелационен, че след безапелационния триумф с 5:0 над Верея са били извършени диалози с играчите, с цел да бъде предотвратено подценяване на варненци.

" Говорихме с играчите и си казахме, че не би трябвало да има непотребна еуфория. И тогава споделих, че играта не е това, което на мен ми се желае. Няма нужната динамичност, експанзия. За страдание не се получи това, което имахме като концепция. Трябва играта да е по-убедителна. Трябва да търсим нашия метод на игра с трайно притежание на топката, да използваме двата фланга за повече ширина. ", добави наставникът на столичани.

" Рискувах с включването на Едвин Джеси, тъй като резултатът не ни устройваше. Трябва да се работи, с цел да покажем това, което хората чакат. Всички в състава са положителни футболисти, само че аз чакам още повече от младите и от всички въобще. Мисля, че е въпрос на време да го покажат. Нужно ни е повече самочувствие. Всяка изгубена точка е значима, когато имаш за цел да станеш първенец. Дано си извадим нужните поучения и още в идващия мач да се поздравим с победа. "

Белчев призна, че упованията и оповестените упоритости за шампионската купа въздействат на футболистите.

" До края на сезона ще е по този начин. Шампионските упоритости тежат, само че всички мачове са такива, това е нещо предстоящо. Трябва да се възстановим и да извадим нужните поучения, с цел да можем идващия мач да победим. Да покажем всичко това, което приляга на ЦСКА. ", приключи наставникът на ЦСКА-София. Първа лига 22 кръг, петък 23 февруари  ЦСКА-София 0:0краен резулат  Черно море
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР