Треньорът на ЦСКА - София Саша Илич вече знае кои

...
Треньорът на ЦСКА - София Саша Илич вече знае кои
Коментари Харесай

Саша Илич вече е наясно със състава си за двубоя с Лудогорец

Треньорът на ЦСКА - София Саша Илич към този момент знае кои ще са избраниците му за основния конфликт в битката за върха с Лудогорец в събота. Сърбинът, който е огромен последовател на ротациите и изненадите, този път ще заложи на най-хубавото, с което разполага, от първата минута, написа “Тема Спорт ”. Младият експерт най-сетне напипа състава си, а за това посочва и положителното показване на тима в последните мачове.
 Психолог стартира работа на “Армията ” Психолог стартира работа на “Армията ”
Под рамката ще е Бусато, а в отбрана след наказване и травма се завръщат надлежно капитанът Юрген Матей и Амос Юга, който вкара гола за ЦСКА - София при провалянето с 1:2 в Разград през есента. Триото в защита ще се добавя от Мено Кох, който бе титуляр в последните три дуела и се показва на много солидно равнище.

По фланговете ще работят Тибо Вион отляво и Турицов отдясно. Родният национал бе заменен наложително при успеха с 2:0 над Черно море, само че през вчерашния ден тренира пълноценно и ще е подготвен за събота.

В средата на терена с основна роля за аленото показване ще е норвежко-колумбийската троица – Хайнц, Линдсет и Кареасо. На върха на офанзивата пък ще са голмайсторът на отбора Дюкенс Назон и подгласникът му по този индикатор в състава Маурисио Гарсес, който откри резултата при триумфа над Черно море в Пазарджик.

Двубоя в Разград пропущат Енес Махмутович поради наказване, както и Браян Морено, Жеферсон и Брадли де Нойер, които са с контузии.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР