Треньорът на ЦСКА - София Саша Илич ще върне Дюкенс

...
Треньорът на ЦСКА - София Саша Илич ще върне Дюкенс
Коментари Харесай

Саша Илич връща Назон сред титулярите за гостуването на Локо

Треньорът на ЦСКА - София Саша Илич ще върне Дюкенс Назон в стартовия състав за значимото посещение на Локомотив (Пловдив) във вторник от 17:15 часа. Хаитянският нападател имаше основна роля за четирите следващи победи на " алените " в шампионата, три от които при гостувания. 

Той означи две попадения при 4:0 над Хебър, по-късно донесе триумфа с 1:0 над Ботев (Пловдив) в Коматево, а във Враца асистира брилянтно с пета на Лазар Туфегджич и бе поздравен от Карим Бензема. 
 Карим Бензема разяснява брилянтна изява на звезда на ЦСКА - София Карим Бензема разяснява брилянтна изява на звезда на ЦСКА - София
Въпреки това концепциите на Саша Илич, свързани с оптимален брой ротации, оставиха Назон на аварийна пейка за гостуването на Арда. Той се появи на терена в 61-вата минута и се нуждаеше от едвам към 200 секунди, с цел да осъществя и да изведе отбора още веднъж напред в резултата. 
19  Арда (Кърджали) - ЦСКА - София
Така нападателят си заслужи титулярно място на " Лаута ", написа " Тема Спорт ". Не е изключено " алените " да излязат с изцяло друго трио в офанзива, като до Назон да работи присъединилият се доста мощно против Арда Лазар Туфегджич, а зад тях да играе Марселино Кареасо, който има голов принос във всеки от досегашните си 4 мача за ЦСКА - София.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР