Треньорът на ЦСКА - София Саша Илич е бил бесен

...
Треньорът на ЦСКА - София Саша Илич е бил бесен
Коментари Харесай

Илич беснял в съблекалнята след дербито: Така няма да стане

Треньорът на ЦСКА - София Саша Илич е бил гневен от държанието на своя тим по време на дербито с Левски (0:0) в понеделник. " Червените " изиграха слаб мач и стигнаха до точката с помощта на вратаря Густаво Бусато, който избави дузпа на Ивелин Попов в последната минута. Представянето на тима бе безлично, като през първото полувреме той нямаше прецизен удар, а след почивката обстановката също не се промени изключително. Затова и след мача Илич съществено се е предиздвикал на тима.

" С тази игра няма по какъв начин да стане. Как да станем първенци, в случай че играем по този метод ".
 ЦСКА - София с притеснителни индикатори против Левски, дербито с минимум чисто игрово време ЦСКА - София с притеснителни индикатори против Левски, дербито с минимум чисто игрово време
Сърбинът е останал извънредно отчаян от обстоятелството, че футболистите му са влезнали в мача плахо и е липсвала разпоредителност и вдишване на отговорност. Това е попречило и за извършване на напътствията, дадени от експерта.

" За да се бориш за титли, би трябвало да играеш офанзивно ", бяха думите на Илич още с идването му на " Армията ". Нищо от това не се видя против " сините ".
 Високо напрежение сред играчи на ЦСКА - София по време на дербито с Левски Високо напрежение сред играчи на ЦСКА - София по време на дербито с Левски
След дуела сърбинът съумя да сдържи нервите си и отбрани тима си пред медиите, като се изрече много премерено и дипломатично. В съблекалнята обаче той ясно е посочил недоволството си и думите му към тима са били сериозни.

" Тема спорт "

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР