Треньорът на ЦСКА-София Саша Илич бе изключително разочарован след края

...
Треньорът на ЦСКА-София Саша Илич бе изключително разочарован след края
Коментари Харесай

Пропусната дузпа от Иван Турицов отдалечи ЦСКА-София от мечтата за титлата

Треньорът на ЦСКА-София Саша Илич бе извънредно отчаян след края на срещата с ЦСКА 1948, приключила 1:1, предава Българска телеграфна агенция.

" Много сложен миг за нас. Ако ляхме спечелили, в последния мач всичко щеше да зависи от нас. Трябва да се надяваме, че и противникът ще сгреши ", сподели сръбският експерт в минорно въодушевление. 

" Започнахме да играем мача с голям боязън. Предполагам, че на футболистите им е било мъчно при такова напрежение. Освен страха в моите футболисти, няма защо да ги упреквам. В някои моменти играехме бурен футбол, само че даже и ката пропуснахме няколко късмет. В края имахме и дузпа. Турицов има моята огромна поддръжка макар пропуща ", сподели още той.



" Съществува избран боязън, само че толкоз години ЦСКА не е бил толкоз покрай купата - два кръга преди края да я държим в ръце ", съжалява треньорът.

" Продължава Назон да го изтезава проблем в коляното. За нас е извънредно значимо нашите играчи да са здрави. Ако можехме да го използваме от началото, можеше да е друго ", добави Илич.

" В момента нямам визия какво е положението на Матей. Срещу Левски ще играят единствено футболисти, които са в положително положение ", увери той.

" Надявам се, че ще има фейрплей. Искам да поздравя през днешния ден противника - не играха за нищо, само че се хвърлиха на терена ", сподели още сърбинът.

" Изключително огромен потрес за нас, това ще ни окаже въздействие. Предстои ни най-големият мач в българското състезание, само че няма какво да се оплакваме ", приключи Саша Илич.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР