Треньорът на ЦСКА Саша Илич заяви, че дори играта на

...
Треньорът на ЦСКА Саша Илич заяви, че дори играта на
Коментари Харесай

Илич: Базел е в криза на резултатите, не на играта... Трансферната политика на ЦСКА постоянно се развива

Треньорът на ЦСКА Саша Илич съобщи, че даже играта на отбора да е неприятна, той би желал да реализират добър резултат против Базел. Специалистът приказва пред медиите преди преди първия дуел на " алените " от плейофа за влизане в групите на шампионата Лига на конференциите против швейцарския тим.

" Изправяме се против един доста огромен и мощен противник. Очакваме тежък мач, само че би трябвало, като тим, да се надигнем и да влезем в този мач, защото единствено по този метод може да реализираме добър резултат.

Гледах мача, когато ЦСКА в профил Базел. Минаха обаче две години. Базел е в рецесия на резултатите, не на играта. Когато приказваме, че има рецесия, не става въпрос, че има рецесия в играта, а за резултатите. Последните два мача против Лугано и Брьондби имаха по над 30 удара към врата на противника.
 ЦСКА продаде към 8000 билета 48 часа преди мача с Базел
ЦСКА продаде към 8000 билета 48 часа преди мача с Базел

Срещата е на следващия ден от 20:00 часа на националния стадион " Васил Левски "

Ние не отлагаме мачове, с цел да имаме две седмици отмора. Отлагаме мачове, тъй като имаме през три дни такива. За да може да се подготвим за Базел имаме потребност от малко отмора. Всички играчи играят постоянно и имаме потребност от малко отмора и да работим по време на тренировките.

Бамба имаше температура и това бе повода да не пътува до Ирландия. Последните няколко дни тренира и ще бъде в групата за мача. Брадли е осъден, има червен картон. Знам за себе си кой ще играе на неговата позиция.

Първо уповавам се, че ще влезем в групите на Лигата на конференциите. Ако продължим да имаме мачове през три дни ще би трябвало да ротираме състава. Това, че имаме 6 играча, които са побеждавали Базел е хубаво. Когато става въпрос за мач против Базел, даже да играем всеки месец против тях, мачът ще е друг, какво остава за 2 години. Ще имаме потребност от доста късмет и спортно благополучие. Трябва да играем като едно цяло, защото единствено по този начин и с малко късмет ще имаме сили да отстраним Базел.

Искам да виждам нападателен, настъпателен ЦСКА, да вкарваме голове, да сътворяваме положения, само че това е тежко. Желанията са едни, действителностите са други. Ще се опитаме да създадем всичко това, с цел да реализираме успеха. Трябва да бъдем извънредно търпеливи, да играем мъдро. Това, което ще се случи на следващия ден, е единствено първия мач. Всичко ще се реши другата седмица. Трябва да играем доста търпеливо и мъдро. Базел е страховит тим и състав. Имат 3-4 футболисти, на които би трябвало да се обърне доста съществено внимание. Това са играчи, за които би трябвало да внимаваме. Много са мощни като колектив, само че и в нахлуване имат доста мощни футболисти.

Амос е много време в тима и е изцяло обикновено да чакаме от него да е водач, както чакаме от Йомов, Турицов, Мено Кох и Жерферсон. Трансферната политика непрекъснато се развива. Ако влезем в груповата фаза, това ще ни донесе още шест мача. Някой може да си тръгне, някой пък да пристигна в тима.

Александър Фрай бе приказен футболист. С него не сме се изправяли един против различен. Знам, че потегли по треньорския път. Пожелавам му единствено триумфи в това занятие.

Дори играта да е неприятна бих желал да реализираме добър резултат ", сподели Илич.
 Дюкенс Назон продължава да смъква килограми
Дюкенс Назон продължава да смъква килограми

Хаитянецът дойде в Борисовата градина със съществено наднормено тегло
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР