Треньорът на ЦСКА - Саша Илич, застана пред медиите след.

...
Треньорът на ЦСКА - Саша Илич, застана пред медиите след.
Коментари Харесай

Саша Илич разясни за отлъченото трио в ЦСКА

Треньорът на ЦСКА - Саша Илич, застана пред медиите след .

"Надявам се, че тимът не е изцяло подготвен, че ще дойдат още двама-трима, които да допринесат повече класа. Това споделих още като пристигнах. Имаше неща, които бяха положителни и такива, които не бяха. Бих желал тимът да е по-конкурентен, през днешния ден не видях такова нещо. Загубихме доста топки, играчите мислиха за завършващия пас и сбъркаха. Много е значимо да изправим това. Футболът би трябвало да бъде доста елементарен ", съобщи експертът.

"Ситуацията е такава, каквато е. Търся играчи, които ще създадат разликата, аз не желая доста играчи. Времето не е наш другар, само че добре - ще се движим малко по малко. Говорих с Кайседо, когато дойде на лагера. Представи се чудесно в тренировките, само че аз не мога да забраня на някой да си тръгне. Аз не желая играчи с липса на предпочитание в тима. "

"Бауренски ще се включи в тренировките наедно с останалите. Мено Кох ще отсъства малко по-дълго. Бисмарк, Митков и Бучков си имат интервал за възобновяване след оперциите. "

"След подготовката взех решение тези трима играчи повече да не бъдат с нас. Не тъй като са ми създали проблем, а тъй като моето мислене е, че чужденците би трябвало да вършат разликата. За жал, те не са посочили качествата за това. Аз мога да понасям млади момчета, юноши, само че не и такива, които би трябвало да вършат разликата, а не го вършат. Аз не видях такова нещо от тях ", призна Илич на въпрос за бъдещето на Баи, Вилдсхут и Варела.

Какво още сподели експертът вижте в прикаченото видео.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР