Треньорът на ЦСКА - Саша Илич ще води атаката на

...
Треньорът на ЦСКА - Саша Илич ще води атаката на
Коментари Харесай

Саша Илич ще води атаката на ЦСКА срещу Левски, Димитър Пенев на пейката

Треньорът на ЦСКА - Саша Илич ще води офанзивата на " алените ", а Димитър Пенев ще управлява отбора от скамейката в приятелско Вечно дерби против Левски под надпис “Обединени в грижа за мъжкото здраве ”, осведоми клубният уебсайт на ЦСКА.

Двубоят се провежда по самодейност на Аджибадем Сити Клиник. Саша Илич, помощник-треньорът Милорад Пекович, изпълнителният шеф Филип Филипов и други някогашни футболисти на ЦСКА, един до друг с лекари от лечебните заведения на веригата Аджибадем, ще се изправят против някогашни играчи на Левски в демонстративния мач. За " сините " се чака да играят Христо Йовов, Станислав Ангелов-Пелето, Георги Стоянов и други

Ето какво написаха " алените " в формалния си уебсайт "

" Инициативата е част от осведомителната акция „ Обединени в грижа за мъжкото здраве “ на Аджибадем Сити Клиник и е отдадена на Месеца на мъжкото здраве – ноември. В рамките на 60 минути, експерти в разнообразни области на медицината и едни от най-популярните лица на ЦСКА и Левски ще облекат идентични екипи и ще играят другарски мач, провокирайки мъжете към по-чести профилактични прегледи.

Приятелският мач ще се организира на 17 ноември при затворени порти по избор на уредниците. Видео от срещата ще бъде оповестено скоро по-късно. "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР