Tреньорът на ЦСКА Саша Илич е поискал от ръководството на

...
Tреньорът на ЦСКА Саша Илич е поискал от ръководството на
Коментари Харесай

Саша Илич иска още четирима нови в ЦСКА

Tреньорът на ЦСКА Саша Илич е изискал от управлението на " алените " да му обезпечи четири нови попълнения, с цел да може отборът му да бъде конкурентноспособен, написа " Тема Спорт ".

Сръбският експерт е бил безапелационен, че с актуалните играчи столичани няма да могат да гонят поставените високи цели, а точно присъединяване в груповата фаза на Лигата на конференциите и шампионската купа в родния шампионат.

До този миг на стадион " Българска войска " акостираха единствено двама нови - младежкия национал Станислав Шопов и сърбина Лазар Туфгеджич. За сметка на това петима се разделиха с клуба - Брадли Мазику, Греъм Кери, Карло Мухар, Томас Лам и Жуниор Нзила.

Очаква се " алените " да търсят заместител и на голмайстора Жорди Кайседо, който може да бъде продаден, а на " Армията " ще опитат да се подсилят още с нов ляв бек, централен бранител и халф.

В момента трима централни бранители в лицето на капитана Юрген Матай, Менох Кох и Енес Махмутович са контузени и не могат да проведат цялостен подготвителен развой. С трансфер в отбора са свързвани бразилецът Елитон от португалския Ковиля и националът Васил Божиков.

Самият Илич пък не е останал удовлетворен от забавянето на селекцията и сериозните въпросителни към състава, защото до началото на новия сезон има по-малко от три седмици.
 Кайседо се прибра в България
Кайседо се прибра в България

Веднага направи подготовка във фитнеса
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР