Треньорът на ЦСКА - Саша Илич, е останал разочарован от

...
Треньорът на ЦСКА - Саша Илич, е останал разочарован от
Коментари Харесай

Саша Илич бие шута на Баи

Треньорът на ЦСКА - Саша Илич, е останал отчаян от представянето на крилото Йоан Баи по време на подготвителния развой и контролите на лагера в Австрия.

Сърбинът не има намерение да залага на него и се чака в околните дни “червените” да стартират да търсят решение за бъдещето му.

Все още обаче не е ясно дали той би бил склонен на сходна развръзка, защото има договор до 2024 година. Това разкри самият Баи при идването си в Борисовата градина предишното лято.

ЦСКА е първият професионален клуб в кариерата на 25-годишния състезател, който преди прехвърлянето си на “Армията” се подвизаваше в долните дивизии на френския футбол.

Той обаче по този начин и не съумя да се наложи в състава, като загуби борбата за титулярно място от един от най-яловите футболисти в цялата “червена” история - Яник Вилдсхут.

От началото на подготовката представянето му не се усъвършенства, а Илич към този момент чудесно е решил качествата му.

Сърбинът е останал неудовлетворен и от още няколко от чужденците в тима. Към момента обаче младият експерт е с вързани ръце и му се постанова да продължи да разчита на тях и за старта на сезона.

Както е известно, на “Армията” имат много проблеми с контузени футболисти, а също така забавянето в селекцията води до липса на ширина в състава
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР