Треньорът на ЦСКА Саша Илич е изключително разочарован от постъпката

...
Треньорът на ЦСКА Саша Илич е изключително разочарован от постъпката
Коментари Харесай

ЦСКА одруса сериозно двама бразилци

Треньорът на ЦСКА Саша Илич е извънредно отчаян от постъпката на двама свои футболисти, които не са спазили обещанието си. Става дума за бразилците Жеферсон и Маурисио Гарсес, които получиха разрешение от сръбския експерт да пътуват до родината си, само че не се прибраха в точния момент.

„ Жеферсон и Гарсес получиха отмора от мен. Влязох им състояние, само че закъсняха да се върнат. Аз съм подобен човек, че когато имам сделка с някого и той не я съблюдава, след това това би трябвало да бъде осъдено. Не желая да приказвам за неща, които са в кухнята на клуба. Искам да кажа, че това са работи, които не трябва да се случват и ще забележим какво ще стане в идващите дни “, съобщи Илич.

Жеферсон и Гарсес ще получат солидна санкция за самоотлъчката си. Тя ще бъде в размер на 20% от заплатата им, написа „ Мач Телеграф “.

Жеферсон е чужденецът с най-вече мачове в евротурнирите. Маурисио Гарсес пък потегли по извънреден метод този сезон, като в първите си 13 срещи в шампионата и евротурнирите вкара 7 гола и даде 2 асистенции.      
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР