Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро сплоти колектива в отбора

...
Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро сплоти колектива в отбора
Коментари Харесай

Ел Маестро сплоти колектива в отбора на ЦСКА

Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро сплоти колектива в тима с вечеря и игра. Във вторник той заведе отбора в един от топресторантите, намиращи се в елитния столичен квартал " Лозенец ".

На идващия ден пък наставникът е провел подготовка за покачване на настроението, която е включвала занимателна игра. Футболистите са били разграничени на 3 тима, а победител е бил този с капитан Джонатан Линдсет.
 За разлика от Левски, ЦСКА няма да взривява козирката си
За разлика от Левски, ЦСКА няма да взривява козирката си

Ето какви са проектите

Както е известно, норвежецът има нова роля при Нестор. Сърбинът с британски паспорт му даде повече независимост в предни позиции за разлика от Саша Илич, който го натоварваше с много отбранителни задания.

Ел Маестро към този момент е наясно с 11-те, които ще стартират втория дял от шампионата. Треньорът имаше алтернатива единствено за два поста. Колебаеше се дали да заложи на възобновения след дълго лекуване на травма Юрген Матей в центъра на отбраната, само че по всичко наподобява, че нидерландецът ще изведе ЦСКА с капитанската лента в неделя.

В офанзива пък титуляр ще бъде Фернандо Каранга. Въпреки че не е на 100 % квалифициран физически, бразилецът ще стартира от първата минута заради неналичието на по-добра опция. Двамата с Фаетон ще работят в предни позиции при тактическа сграда 4-4-2. Идеята е Каранга и Матей да влязат с игрова процедура в дуела против Черно море на " Тича " през идната седмица, който може да се окаже основен за развръзката на шампионата.

Мача с Ботев Враца пропущат осъдените Бусато и Кареасо, които ще бъдат сменени надлежно от Евтимов и новото попълнение Скаршем, твърди " Тема Спорт ". 
 Новите попълнения на ЦСКА бяха картотекирани в БФС
Новите попълнения на ЦСКА бяха картотекирани в БФС

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР