Треньорът на ЦСКА - Нестор ел Маестро ще направи промени

...
Треньорът на ЦСКА - Нестор ел Маестро ще направи промени
Коментари Харесай

Ел Маестро с рокада в атаката на ЦСКА

Треньорът на ЦСКА - Нестор ел Маестро ще направи промени по състава за гостуването на Етър. Отложеният дуел от 3-ия кръг на Първа лига е на следващия ден от 17:00 часа на " Ивайло ". В офанзивата на " армейците " ще се завърне Майкъл Естрада.

Еквадорецът изненадващо не стартира против Арда (0:0). В петък в нахлуване започва присъединилият се мощно против Пирин (2:1) Матиас Фаетон, който партнира на Дюкенс Назон. Двамата обаче не откриха път към вратата на гостите. През второто полувреме въпреки всичко и Естрада бе пуснат в игра. Ел Маестро харесва качествата му и най-вероятно му е дал отмора. Сега обаче ще го върне в стартовия състав.

Естрада бе притеглен този сезон. Участникът на международното състезание в Катар (б.а. - игра и в трите дуела на Еквадор) първоначално не бе в оптимална физическа форма. Това му пречеше да разкрие капацитета си. Затова и треньорските щабове го използваха като запаса. За първи път Майкъл бе измежду титулярите на 2 септември при триумфа с 3:0 над Берое в Стара Загора. В края на месеца той още веднъж стартира при 2:0 над Локо (Сф) и събра погледите, отбелязвайки и двата гола за успеха на " Армията ".

Затова и в идващите три срещи не мръдна от единайсеторката. Еквадорецът игра доста мощно на " Лаута ", като се разписа и против Локо Пд (2:0). След това стартира и в дербито с Левски (1:1) и гостуването на Пирин (2:1), в което обаче не бе на равнище.

Ел Маестро към момента не е решил кой да бъде сътрудник на Естрада във Велико Търново. Таранът Дюкенс Назон е водещият изпълнител на ЦСКА със 7 гола, само че не е опъвал противниковата мрежа от 2 октомври против Локо Пд. Останалите варианти в нахлуване са Матиас Фаетон и Данило Асприля. Любопитното е, че последният не е започвал като титуляр през акцията, написа " Тема Спорт ".
 Ето за какво Хайнц беше заменен в мача против Арда
Ето за какво Хайнц беше заменен в мача против Арда

Вижте причината
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР