Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро не спести критики към

...
Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро не спести критики към
Коментари Харесай

Треньорът на ЦСКА критичен след загуба в контрола

 ЦСКА продаде Мауридес, прибира 1,3 милиона евро
Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро не спести рецензии към футболистите си, откакто позволиха загуба с 1:3 от Академия Пушкаш във втората си контрола по време на лагера в Марбея.

Двубоят на " Estadio Municipal de La Linea de la Concepcion " приключи с победа с 3:1 за унгарския отбор. Точни бяха Вега, Тамаш и Поор. За " алените " почетното попадение осъществя Тиаго, появил се на игрището след паузата.

" Този мач сигурно оставя неприятни усеща у нас. Никога не е хубаво да загубиш, изключително толкоз безапелационно. Малко като вик за пробуждане е. Понякога в тези другарски мачове е по-добре да загубиш безапелационно и да играеш неприятно, като по този метод разбираш сигурно, че би трябвало да свършиш още доста работа и имаш още доста проблеми за разрешаване.

Бих могъл да измисля доста основателни оправдания за резултата, само че няма да го направя. Не се представихме задоволително добре през днешния ден, само че аз знаех, че ще бъде мъчно с играчите, с които започнах втората част. Нека обаче не му отдаваме чак такова значение на този мач.

Разполагаме с още няколко седмици, с цел да се подготвим за втората част на сезона. Сигурен съм, че ще сме подготвени.
Двама играчи не бяха с нас през днешния ден - Жеферсон, защото към момента е доста рано за него и Манолев, който има температура ", разяснява Ел Маестро.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР