Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро говори след загубата от

...
Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро говори след загубата от
Коментари Харесай

Ел Маестро: Мотивиран съм да си свърша работата

Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро приказва след загубата от Черно море с 0:1. Той даде оценка на срещата и представянето на " алените ". Също по този начин разяснява и виковете " оставка " ориентирани към него от трибуните.

" Мисля, че започнахме добре и играхме положително първо полувреме. Можеше да се види желанието за успеха. Изглеждахме добре, показахме сила на терена. Мачът бе без чисти положения и за двата тима и най-после загубихме от статично състояние ", показа той. 

" Това е екипен спорт, само че също по този начин е и за самостоятелно показване. Момчетата дадоха всичко през днешния ден, само че ни липсваше качество ", добави наставникът на " алените ".

" Благодаря на почитателите, които постоянно ни поддържат. Ние сме извънредно разочаровани от резултата ", добави Ел Маестро.

След това той разяснява и виковете " оставка ", които се чуха по време на мача:  " Не са по проект нещата, да, трябват ни още точки, само че аз съм доста стимулиран да си свърша работата и съм убеден, че ще стигнем полуфиналите на Купата и ще намерим път към победата против Берое "

" Няма доста време да го мислим, ще се подготвим, както за всеки мач. Ще приказвам с момчетата ", приключи треньорът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР