Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро е разузнавал Левски на

...
Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро е разузнавал Левски на
Коментари Харесай

Ел Мастро разузнава Левски преди дербито

 Дисциплинарната комисия наложи санкции на Левски и ЦСКА
Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро е разузнавал Левски онлайн. Наставникът е изгледал от трибуните на стадион " Локомотив " визитата на " сините " на Локомотив Пловдив, написа " Тема спорт ".

Домакините завоюваха с 1:0, а Ел Маестро е видял по какъв начин съперникът може да бъде спрян. Тимът от " Герена " съвсем не сътвори положителни обстановки пред вратата на " черно-белите ".

Дербито наближава и двата гранда ще се изправят един против различен в 10-ия кръг. Те ще мерят сили на 29 септември, събота, от 17:00 часа на националния стадион. Дотогава на ЦСКА му предстоят още два мача.

Тази събота, 22 септември, " армейците " имат аудиенция на Ботев Враца. След това идва дуелът от 1/16-финалите за Купата на България. Той е против втория във Втора лига Монтана.

Мачът на стадион " Огоста " (там ще е и този с Ботев Враца) е на 25 септември, вторник, от 19:00 часа. Армейците ще имат 5-дневен лагер в Монтана.

Там те ще останат до вторник, като незабавно след срещата с възпитаниците на Ферарио Спасов се прибират в София, с цел да се приготвят за безконечното дерби.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР