Треньорът на ЦСКА (Москва) Виктор Гончаренко има сериозни проблеми преди

...
Треньорът на ЦСКА (Москва) Виктор Гончаренко има сериозни проблеми преди
Коментари Харесай

ЦСКА остана без защита за гостуването в Разград

Треньорът на ЦСКА (Москва) Виктор Гончаренко има съществени проблеми преди гостуването на Лудогорец в Разград. Той няма да може да разчита на четирима от своите съществени бранители - Георги Шенников, Кирил Набабкин, Виктор Васин и съвсем несъмнено и Седрик Гогуа. Заради всичките тези компликации съветската федерация разреши на “Армейците” да картотекират по неотложност 18-годишния Максим Елеев, който по принцип е част от втория тим на московчани.

От мача с Тамбов има два казуса за Гончаренко - Гогуа се контузи и вероятно няма да пътува за България, а Хьордур Магнусон е получил следващ жълт картон и ще бъде осъден за идващия мач в Премиер лигата на Русия.

По принцип откогато Виктор Гончаренко пое ЦСКА, той разчита на скица с трима централни бранители. В срещата с Тамбов това бяха Игор Дивеев, Гогуа и Магнусон. Сега за мача с Лудогорец наставникът евентуално ще се наложи да хвърли в игра новия хърватин Звонимир Шарлия.

Със сигурност навън за дуела с разградчани е и една от звездите на ЦСКА - Алан Дзагоев. Той още лекува тежка травма, получена през ноември предходната година.

“Меридиан мач”
Премиер Лига 9 кръг, неделя 15 септември  ФК Тамбов 0:2краен резулат  ЦСКА Москва
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР