Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев похвали отбора си след триумфа

...
Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев похвали отбора си след триумфа
Коментари Харесай

Любо Пенев: За времето, в което работя с отбора, повече не мога да искам

Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев похвали тима си след триумфа с Купата на България. " Армейците " победиха " Арда " с 1:0 във финала, а на формалната си конференция след него Пенев изрази удовлетворение от реализирано откогато се завърна отпред на столичния гранд в края на март.

" Днес спечелихме най-много с самообладание и религия до последния съдийски сигнал, че ще отбележим гол. Говоря за постоянното време. Искам да похваля нашия тим, прелестната наша аудитория и обстоятелството, че имаше толкоз хора на стадиона. Това е оценка за нас треньорите. Искам да поздравя и тима на " Арда " за това, че направихме добър мач и те бяха добър противник ", стартира Ел Голеадор.

Снимка: Lap.bg

" Ние се стремим да вкарваме голове. Някои път са повече, различен път – по-малко. В петата минута имахме отлична опция на Варела, вратарят им избави. Още тогава можеше да има гол. Те също имаха добра обстановка. Двата тима се дебнехме, изчаквахме. Всеки желае да вкара 4-5 гола, но не всеки път става. Исках да стане първокласен мач и това видях "

" Доволен съм. За времето, в което работя с тима, повече не мога да желая. Прекрасен колектив, отлична атмосфера, момчетата се стараят извънредно доста. Знам - има неща над които би трябвало да работим, да почистим, да перфекционираме, само че е напълно обикновено. За едни 35-40 дни, в които съм с тима - резултатът е доста добър. "

Снимка: Lap.bg
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР