Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев говори пред медиите преди утрешния

...
Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев говори пред медиите преди утрешния
Коментари Харесай

Любо Пенев: Обещанието, което давам, винаги е да се работи максимално, в полза на отбора

Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев приказва пред медиите преди утрешния дуел с Арда от 23-ия кръг на efbet Лига.

„ Обещанието, което давам, постоянно е да се работи оптимално, в интерес на тима и да реализират най-хубавите резултати. Мисля, че няма да има значение, че Арда имаше един ден отмора повече. Щеше обаче да е заслужено, в случай че двата тима имат идентичен брой дни за отмора. Трябваше календарът да беше по-изчистен и спретнат. Гледах през вчерашния ден Локо Пловдив и Царско село, по-късно играем със столичани, а те в този момент няма да имат 10 дни мач “, съобщи Пенев.

„ Поздравих тим и през вчерашния ден в съблекалнята им споделих, че съм удовлетворен от това, което постигнахме в подготвителния развой. Ще продължим в тази линия на работа и на показване. Много съм придирчив и няма да разреша да се отклоним от начертаната посока. Минаваме през софтуерно време, до момента в който стигнем до там по какъв начин аз желая да наподобява тимът. Най-вероятно ще има промени. Днес имаме последна подготовка. Знам всеки един футболист в какво положение е и най-вероятно ще има промени. Те са подбудени от това, че програмата ни е доста сгъстена, а също и играчи висящи с картони “, добави още той.

„ За ЦСКА постоянно най-високите цели. Това би трябвало да е ясно. И трите цели са ни приоритет. Имам задоволително футболисти, с цел да направя ротации. Всички са готови и би трябвало да играем за победа във всеки мач. Познавам тима и треньорите на Арда. Постигнаха доста положителни резултати и неслучайно са в първата шестица. Всеки се преценява с всеки. Трябва да знаем слабите страни на съперника, както и да знаем, че и ние имаме такива. Всеки ще си употребява козовете “, сподели треньорът на ЦСКА.

„ Пеняранда най-вероятно няма да е подготвен и за момента няма да вземе присъединяване. Имаше травма и лекуването му продължи по-дълго. Може би до края няма да вземе присъединяване “, съобщи Пенев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР