Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев е уверен, че отборът ще

...
Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев е уверен, че отборът ще
Коментари Харесай

Любослав Пенев: ЦСКА е готов да постигне целите си

Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев е убеден, че тимът ще се класира за финала за Купата на България. По думите му алените са подготвени да реализират и двете си цели, въпреки в шампионата към този момент да изостават с пет точки от първенеца " Лудогорец ".

Пенев посочи, че напрежение преди реванша с " Ботев " (Пловдив) няма. В сряда ЦСКА приема " канарчетата " на " Българска войска " в търсене на поврат, откакто загуби с 2:3 първата среща.

" Всички мачове за нас са най-важни. Имайки поради, че една от задачите ни е купата, (там) пътят е по-кратък. Искаме да победим, имаме предпочитание, приготвяме се да спечелим дуела на следващия ден и да играем край и да го спечелим и него. Това е едната цел. Затова споделям, че е по-кратък, тъй като остават два мача - вторият полуфинал и финалът ", сподели Пенев.

" В шампионата никога не се предаваме. Има шест мача, това са 18 точки и всичко е допустимо ", продължи той.



Треньорът уточни, че съвсем всички футболисти са разполагаем. " В никакъв случай умората няма да се отрази. Убеден съм, че момчетата ще създадат доста добър и доста мощен мач. Искаме, приготвяме се, желаем да победим и ще победим. Това е, за което се готвим. " Изоставането с един гол не го тормози, а упованията му са с добър, мощен и отворен футбол тимът му да реализира задачата си.

Традиционно Пенев трябваше да отговори на въпроси за съдийството. По думите му " най-виновни са поръчителите ", а поръчката идва " от едни офиси до Бояна " (където е базата на БФС). " Така че не съдиите са най-виновните, има други доста по-виновни и доста по-отговорни ", сподели той.

" Искам обективно съдийство. Има ли фаул - да се свири. Това желая аз. Много ли е? Нашият тим е ощетен в доста мачове. Трябва ли да създадем видео от час и половина, с цел да се види какво се случва? И критерият дали е идентичен? Спираме, говорете ми за футбол ", добави Пенев.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР