Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев бе доволен от играта на

...
Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев бе доволен от играта на
Коментари Харесай

Любо Пенев: Успокоявам се, че тази четворка няма да свири в събота

Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев бе удовлетворен от играта на отбора си против " Лудогорец " при триумфа с 1:0 в четвъртфиналите за Купата на България, само че съобщи, че съгласно него основният арбитър и сътрудниците му са ощетили " алените ".

" Победихме с доста работа. Момчетата изиграха мач за образец, във всяко отношение. Агресия в ЦСКА ли? Агресия имаше от съдийската четворка. Успокоявам се, че няма да свирят отново в събота. Нали по устав нямат право отново да свирят? "

Интересното е, че четвъртият рефер от през днешния ден - Драгомир Драганов, ще бъде основен арбитър на съботното дерби.

" С него към този момент се познаваме - от страничната линия през днешния ден. Надявам се да си е взел поука кое е вярно и кое не е ", разяснява Пенев.
ЦСКА е на полуфинал, Пинто повали " Лудогорец " Гол от към 25 метра реши дербито за Купата на България
Снимка: Lap.bg

" Дузпа против Малинов, дузпа против Жоржиньо. Извършваха се многократни нарушавания, само че не последва втори жълт ", сподели треньорът на " армейците ".

" Пресирахме ги във всички зони. Доволен съм, приветствам момчетата, доста добър мач. Но трябваше да осъществяваме ситуациите, имахме значително обстановки. Добре, всичко е наред. Просто в головата обстановка не успяхме да вкараме, запазихме головите положения за идващия мач. Дано тогава ги вкарваме "

" При ситуацията с гредата имаше засада - 2-3 метра даже "

" Невероятна поддръжка от трибуните. Благодарим на почитателите. Сега възобновяване, два дни ще се приготвяме, събота отново ще бъдем тук ", приключи Пенев.
Бодуров: Черна котка сме на " Лудогорец " Можехме да затворим мача с 2-3 гола, сподели капитанът на ЦСКА
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР