Треньорът на ЦСКА Бурно Акрапович бе доволен от успеха над

...
Треньорът на ЦСКА Бурно Акрапович бе доволен от успеха над
Коментари Харесай

Акрапович: Раздаваме ли се така, ще има много успехи

Треньорът на ЦСКА Бурно Акрапович бе удовлетворен от триумфа над Славия с 1:0 на тежкия терен в Овча купел.

„ Всека отново имаше мач. Трудно беше. Всичко, което направихме през последните дни го направихме. Отборът сподели предпочитание. Имахме доста хубави моменти на този терен, само че липсваше последния пас. Заслужена победа. Много значими три точки за нас “, съобщи Акрапович.

„ Не е допустимо да разпознаваем нещо. Играчите спираха топката и по-късно се пробваха да подават. Трябваше да имат мощни спирачки. Нямаше по какъв начин да се покаже нещо качествено. Двата тима демонстрираха сигурност и заложиха на дълги топки. Ние бяхме по-добри и заслужена победа. Али Соу е Али Соу. Голям футболист, раздава се за целия тим. Много е значим за мен и отбора “, добави още той.

„ Няма по какъв начин да не ме радва успеха. Казвам нещата на тима, както са. Ако не престават да се раздават по този начин, ще има доста триумфи. Връща се Амос Юга, а по-късно Кайседо, Бисмарк и Жеферсон, ще бъдем още по-добри. Гледам всички тимове, че имат проблеми в първите мачове. Ние нямахме, а единствено с изискванията в мача “, сподели босненецът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР