Треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович разкри пред медиите в родината

...
Треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович разкри пред медиите в родината
Коментари Харесай

Акрапович: Обаждане от ЦСКА е равносилно на такова от Байерн Мюнхен

Треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович разкри пред медиите в родината си, че е отказал да поеме Босна и Херцеговина. Специалистът направи любопитно съпоставяне за „ алените “.

“Звездан Мисимович ми се обади преди да поема ЦСКА. Решихме да запазим диалога в загадка, тъй като не желаех да нагнетявам напрежението. В допълнение, тогава имах свада с към този момент някогашния ми клуб – Локомотив (Пловдив). Както и да е, в това време получих позвъняване от ЦСКА и трябваше да претегля и преценява кое предложение да приема. Да поема риск и да очаквам за поста на селекционер, или да повеждам ЦСКА. Накрая взех решение, че към момента не е настъпило подобаващото време да повеждам Босна и Херцеговина, към момента би трябвало да работя върху себе си. Но моята цел е един ден да повеждам родината си “, съобщи Акрапович пред sportske.ba.

“Колкото до ЦСКА – има огромна разлика с предходния ми клуб. От цялостната организация до всевъзможни благоприятни условия. Знаете ли, когато ЦСКА се обажда, е еднакво на това Байерн Мюнхен да ти се обади. Просто си опаковаш багажа и тръгваш! Поласкан съм, че се стопираха на мен. Това значи, че съм приключил добра работа и тя не е останала незабелязана. В новия си отбор смених метода на игра, започнахме да се представяме по-силно и се надявам, че с времето ще ставаме все по-добри и по-добри “, добави още той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР