Треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович продължава да бъде разочарован от

...
Треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович продължава да бъде разочарован от
Коментари Харесай

Бруно Акрапович: Разочарован съм от мача в Разград

Треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович продължава да бъде отчаян от представянето на неговия отбор против " Лудогорец " преди два кръга. Тогава " алените " изгубиха с 0:1 в Разград и изпуснаха опцията да понижат разликата с водача. В момента отборът от стадион " Българска войска " е втори в подреждането с 40 точки, до момента в който " орлите " имат 48.



" Когато дойдох в ЦСКА, задачата беше да се доближим до водача. В персонален проект и аз се разочаровах от мача в Разград. Винаги желая да съм топ и моя тим да побеждава. Не постоянно се получава. Трябва да признаем и да работим. Аз имам повече искания в офанзива. Надявам се офанзивата скоро да действа по този начин, както желаеме ние. ", съобщи Акрапович на обичайна си конференция преди мача с " Етър " в неделя (14 март).

За срещата с последния в класирането той няма да може да разчита на Амос Юга и Алберто Пеняранда.

Снимка: Lap.bg

" Има разтежение, само че е добре, че се връща Жеферсон. Кейта се прибра, наподобява добре. Надявам се, че ще продължи по този метод. Надявам се да покаже качествата, които има ", съобщи треньорът на ЦСКА.

" Етър " демонстрира добра форма. Вижда се това, което желае техният треньор. При нас имаше малко отчаяние след равенството против " Локомотив " Пловдив. Има и хубави неща, че отбраната действа добре. Надявам се в неделя играчите да покажат своите качества и да вкарат гол. Надявам се в неделя играта в последната третина да действа добре и да вкараме голове. Със сигурност ще стане здрав мач против " Етър ". Въпрос на устойчивост ще бъде. Трябва да ги притиснем и да не им даваме огромно пространство да играят. Ние би трябвало да вкарваме голове от основаните положения ", съобщи още той.

Снимка: Lap.bg

В първата среща от сезона през октомври, двата отбора приключиха при резултат 2:2.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР