Треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович даде пресконференция преди дербито с

...
Треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович даде пресконференция преди дербито с
Коментари Харесай

Бруно Акрапович преди Лудогорец - ЦСКА: Гросмайсторът в дербито? Дано да съм аз!

Треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович даде конференция преди дербито с Ледогорец. Той приказва пред медиите на стадион " Българска войска ". Ето какво сподели:

" Толкова надалеч са мачовете от плейофите, че в този момент въобще не мисля за това. Мисля за мача в събота. Цялата централизация отива натам. С две победи можеш да станеш първи. Трябва да сме съсредоточени, всичко друго пречи.

Не ме тормозят Лудогорец. Ние можем да реагираме на всичко, което имат те. Те имат самостоятелни качества. Но имат и недостатъци, за които ние знаем. Трябва да обезвреждаме техните качества. Това е първата ми цел. Слабостите? Може би, в случай че ги пресираме високо. Но те може и да си взели поука от последния мач. Знаем, че нашият жанр на игра е неуместен за съперника. Физически сме готови. Могат да се намерят доста слаби точки в съперника.

Победата над Черно море беше доста значима, тъй като знаехме резултата на Лудогорец. Този мач беше здрав, сложен. Важно за нас бяха единствено трите точки. Ние сме най-големия клуб в България, по този начин би трябвало да се презентираме. Аз споделих някои неща на играчи като експерт. Нищо не се е трансформирало. Казах им да си гледат своята работа. Не е наша на работа да се занимаваме с нещата отвън терена.

Винаги играх добре с Локо в Разград. Може би поради експанзията се получаваше по този начин. Това не е комфортно за Лудогорец. Ще се опитаме да го създадем отново. Петър Занев е капитан, който би трябвало да успокои тима. Нямаме дисциплинарни проблеми. Играчите вършат нещата както би трябвало.

Тук се приказва единствено за напрежение и терзание. Никой не приказва, че би трябвало да се радваме на подобен огромен мач. Чета малко вестници и се пробват хората да поставят напрежение, да се прави терзание за съдиите. Каква неточност да направи, за тях или за нас? Трябва да се успокоят нещата. Дано да не се приказва за съдиите.

Г-н Дамбраускас го познавам от Хърватия. Той направи качествена работа там. Тук нещата са по различен метод. Тук има по-качествени играчи. Изискванията са по-големи. Той би трябвало да се оправи с тази обстановка. Той обича да играе шах, както и аз. Трудно е против такива хора да направиш тактичност. Но се надявам да стане прекрасен мач, който да зарадва българските почитатели.

Гросмайсторът? Дано да съм аз! Прогнози мъчно да се дават. Ще изчакаме мача и ще забележим. Винаги ще съм удовлетворен, когато резултатът идва след хубава игра. Дали е тъждество, дали победа. За мен няма огромно значение като треньор. Разбира се, желаеме да бием и да се качим на върха ".
 Алън Пардю: В ЦСКА ми харесва, повеждам борба за нещо значимо
Алън Пардю: В ЦСКА ми харесва, повеждам борба за нещо значимо

" В игрови проект можем да създадем проблеми на тимове като Бърнли и Лийдс "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР