Треньорът на ЦСКА – Алън Пардю, говори за престоя си

...
Треньорът на ЦСКА – Алън Пардю, говори за престоя си
Коментари Харесай

Пардю: Искам да се върна в Англия

Треньорът на ЦСКА – Алън Пардю, приказва за престоя си в клуба и базата на „ червените”. Той сподели и бунгалата на Панчарево във видеоинтервю пред Sky Sports.

Специалистът приказва и за зарята в нощта преди финала за Купата на България против Левски, изгубен от неговия тим с 0:1: „ В 2:30 през нощта почитатели на съперника ни подсетиха, че следва огромен мач. Получихме пробуждане по телефона. Не бях изпитвал пристрастеността, която почитателите изпитват тук. В доста случаи в Англия е просто полуда.

Пардю сподели и бунгалата въз основата на тима в Панчарево: „ Казваме им бунгала, само че са много яки. Английската ми закуска е тук до чайника. Това е дребният ми офис. Само едно малко легло, само че футболистите имат по-широки кревати и от време на време спят по двама”.

„ Беше огромен мач, загубихме след рикошет. Боли ни. След гола не направихме нищо, с цел да им отвърнем”, показа треньорът за загубата от Левски.

Англичанинът разкри, че още веднъж желае да води тим в родината си. „ Да, желая. Сега съм на 60, само че съм здрав и се усещам добре. Гледам Рой Ходжсън и си мисля, че имам най-малко още 10 години. Надявам се да се появи възможност”.

Sky Sports също отбелязва, че бъдещето на Пардю отпред на ЦСКА е нестабилно.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР