Треньорът на ЦСКА 1948 Йордан Юруков сподели, че извършената от

...
Треньорът на ЦСКА 1948 Йордан Юруков сподели, че извършената от
Коментари Харесай

Йордан Юруков: Видях пламък в очите на момчетата, ще налагаме дългосрочно българи

Треньорът на ЦСКА 1948 Йордан Юруков показа, че осъществената от клуба селекция е удовлетворила неговите условия съвсем изцяло. На първата подготовка за новата година той също по този начин добави, че е останал удовлетворен от позитивната конфигурация на неговите играчи за идните борби по пътя към купата.

„ Всички са здрави в тима. Момчетата пристигнаха с приповдигнато въодушевление. Видях жара в очите им, несъмнено са въодушевени за здрава работа. Това доста ме радва и се надявам годината да е сполучлива за нас “, стартира Юруков.

„ Чакаме да се подсилим в още една позиция, само че общо взето успяхме да осъществим задачата да се подсилим във всяка една линия “.

„ Нашият проект е обвързван напълно с налагането на български футболисти дълготрайно и за момента не виждаме причина да се отклоняваме от тези наши планове “.

„ Мисля, че сме подготвени за борбата за купата във Втора лига, само че всичко зависи от нас, с цел да покажем на какво сме способни. Нашите съперници не стоят на едно място, а се усъвършенстват, тъй че и ние не би трябвало да стопираме “, приключи треньорът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР