Треньорът на ЦСКА 1948 Йордан Юруков даде интервю за Хоризонт,

...
Треньорът на ЦСКА 1948 Йордан Юруков даде интервю за Хоризонт,
Коментари Харесай

Йордан Юруков: Целта пред ЦСКА 1948 остава от новия сезон да играе в елита

Треньорът на ЦСКА 1948 Йордан Юруков даде изявление за " Хоризонт ", в което приказва за идния мач с Локомотив (София) във Втора лига, както и жребият за четвъртфиналите от Купата на България идния вторник.

" Предстои ни сложен мач против тим, който е много сериозен. Няма да ни е елементарно против Локомотив. Атмосферните условия също ще затруднят представянето на футболистите ни, само че би трябвало да се пригодим и да търсим успеха. Мислим само и единствено за мача с Локомотив (София), а не за този чоп за Купата и четвъртфиналите.

Нямаме желания за противник за Купата. Ще подходим еднообразно съществено към всеки един мач. Разликата в класирането и това, че водим с 10 точки пред Локомотив не трябва да ни успокоява.

Целта пред нас си остава да приключим преди всичко в класирането и да играем от новото състезание в елита на родния ни футбол. Изоставаме с три точки от Септември, само че до края на сезона има доста мачове и имам вяра, че точно ние ще приключим на първото място ", съобщи Юруков.
 Стадион
Стадион " Васил Левски " приема възможен дуел за Купата сред ЦСКА и ЦСКА 1948

Това е експлицитното предпочитание на полицията
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР