Треньорът на ЦСКА 1948 - Любослав Пенев говори пред медиите

...
Треньорът на ЦСКА 1948 - Любослав Пенев говори пред медиите
Коментари Харесай

Любо Пенев очаква провокации на Армията


Треньорът на ЦСКА 1948 - Любослав Пенев приказва пред медиите преди утрешния мач с ЦСКА на " Българска войска " от 8-ия кръг на efbet Лига.

Двубоят е чакан с голям интерес и наставникът на " алените " е наясно с напрежението, което носи подобен конфликт. Той призна, че не изключва да има провокации, както и че е наясно от кое място могат да дойдат.

" Добрата форма на тима е резултат от доста работа, доста труд - целеустремен и с доста ясна и точна стратегия. Нищо друго, непретенциозно, поредно.
След резултатите, които постигнахме да бъдем в тази позиция, ни следва още доста много работа. Това е единствено началото на едно дълго състезание.

Моето мнение за нашите български евроучастници е, че не съумяха да реализират поставените си цели. Положиха усили, потрудиха се доста, само че не се получи. Всеки знае по какъв начин да реализира задачите си. Мач с мач не си наподобяват, ще има голове, налице ее доста добър футболен заряд, ще има конкуренция. Двата тима ще се стремят да завоюват трите точки.

Питате ме дали ще има провокация? Веднага ще отговоря – не е изключено и аз съм наясно от кое място може да пристигна - от един човек и неговото обскръжение. Мен ме интересува терена, футболната част, по какъв начин ще се противопоставим, разбор на съперника, интересува ме по какъв начин ще изиграем мача. Няма лесни мачове ", съобщи Пенев.
Той беше безапелационен, че е спокоен преди мача, само че отхвърли да разяснява нападките към него и клуба.

" Нямам никакви терзания по отношение на отговорността на футболистите. Изключително съм спокоен и ще проведем мача, както желаеме. Трябва да играем на върха на опциите си, както във всеки един мач. Поддържаме добра линия, изиграхме положителни срещи, само че в тях имахме и спадове, които ще бъдат поправени.

Чета, трансферирам някои неща, обаждат ми се, споделят. Но не съм сюрпризиран. Всичко отново идва от един човек и обкръжението му. Типично за доста българи - завист, злоба, непризнателност. Това виждам аз.

Не желая да разясня нито едно управление на различен клуб. Не е моя работа и територия. Споделям неща, които аз управлявам и ръководя.

Трябва да играем по метода, по който упражняваме и изисквам. Уважавам всеки един противник, проучвам го с щаба. Трябва да познаваме противника ”, добави Любослав Пенев.

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР